Welkom in de tuin van de BioVeggieKids!

tuin

Bij de BioVeggieKids kun je biologisch geteelde, kersverse groenten en fruit bestellen. Het is de oogst uit onze moestuin in Voorburg. Een heerlijke groene oase in de buurt van de Vliet, met teeltbedden, bloemenweelde, een kas vol druiven en een speelveld voor onze kinderen, de BioVeggieKids.
BioVeggieKids is een onderneming van Pascalle (9), Ivar (11) en Mauro (13). Je kunt het een leerproject noemen. Hoe maak je een (mini-)’businessplan’? Hoe werken vraag en aanbod? Wat en hoe produceer je? Hoe maak je reclame? En hoe breng je je product aan en bij de klant?
Natuurlijk alles met een knipoog en een schaterlach, want ècht werken kun je nog heel je leven.

Wil je –voor een kinderlijk prijsje- wel eens wat lekkers proeven uit de tuin, laat het de Bio Veggi Kids  dan weten.  In het produktenoverzicht zie je wanneer je welke groenten, vruchten of bloemen kunt verwachten.

Pascalle

Pascalle is de drijvende kracht achter de BioVeggieKids. Zij verzint de reclame en doet de acquisitie. Samen met pappa Frank bepaalt ze wat de oogst moet zijn. Haar lievelingsgroente is de maïs. Daar kan ze heel veel van op! Met haar opbrengst van de BioVeggieKids wil ze uiteindelijk een laptop kopen.

“Ik breng de bestelling op de fiets of skateboard of op m’n skates.”


Ivar

Ivars grootste passie is voetballen, maar als hij tijd over heeft helpt hij zijn zusje graag met  het plukken van de oogst en verkopen ervan.
En rekenen kan hij als de beste, dus dat komt goed van pas.

.“Blijft er wel wat voor onszelf over?”

Mauro

Mauro is dol op de computergame “Minecraft” waarin je met anderen een eigen wereld opbouwt en inricht. Hij weet dus als geen ander hoe je moet samenwerken om iets moois te bereiken.
Hij won in 2011 de pompoenwedstrijd met een reusachtige prachtige sierpompoen.

“Laat het mooie weer maar komen”